Geplaatst op

Kinesiologie

Vertrouwen begint, waar begrijpen eindigt.

Iedereen is uniek! Ieder mens, dier, plant maar ook “niet levende” stof, simpelweg alles, is door een energieveld omgeven en heeft zijn eigen, unieke specifieke trillingsfrequentie (natuurkunde). Deze frequenties worden
uitgezonden in de ether, bij de meting maken wij gebruik van de unieke trillingsfrequenties of energie. Voor alle metingen die wij verrichten gebruiken wij de Biotensor, een gevoelig en betrouwbaar meetinstrument wat al eeuwenlang wordt gebruikt.

Bij het meten middels de Biotensor maakt het niet uit of de paarden in de directe omgeving zijn of zich op afstand bevinden. Wij functioneren namelijk als een soort radio die de frequentie ontvangt uit de ether en deze energie of trillingsfrequentie omzet in informatie. Deze informatie krijgen we uit het paard dat resoneert (Latijn: resoneren, weerklinken) met een bepaald product. Daarbij maken wij gebruik van de unieke gegevens van het paard in combinatie met de gegevens van de eigenaar of verzorger om in te stellen op de bandbreedte waarop het paard uitzendt. Zo testen wij of een bepaald product past bij het paard of niet. Onze ervaring en kennis speelt hierbij een belangrijke rol.

Relatietest

Als je een product test bij een paard noem je dat een relatietest. Bij de relatietest wordt gemeten of twee verschillende energievelden elkaar kunnen doordringen, dus dat ze elkaar aantrekken (samenwerken) of afstoten (tegenwerken). Zo kunnen we meten welke kruiden, voeding, mineralen, vitaminen, supplementen en dergelijke nodig zijn of wat op dat moment het beste bij het paard past.

Vragen stellen

Wij verrichten ook metingen met de Biotensor volgens het Pijnprotocol. De uitslagen hiervan komen voort uit de antwoorden die wij krijgen op onze vragen aan het paard of en waar het specifieke pijn heeft. Hiervoor is kennis van de anatomie van het paard nodig, om de juiste vragen te kunnen stellen.

Op maat gemaakt!

Bij de kruidenmix worden de behoefte aan voedingstoffen in de vorm van kruiden en supplementen
individueel op het paard gemeten bij elke bestelling, omdat elk paard of pony anders is door:
– verschil in ras
– leeftijd
– geslacht
– bouw
– gebruik in de paardensport
– fysieke of mentale problemen
– veranderde omstandigheden

Welke kruiden er gebruikt of gekozen worden is ook afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid
in de natuur. Voor deze meting heeft HorseComplete een testkoffer ontwikkeld met testpotjes van kruiden, vitaminen, mineralen, voedingsmiddelen, medicatie, supplementen, oliën en azijn. Na de meting wordt een kruidenmix samengesteld met de door het paard gekozen kruiden en een advies over eventueel aanvullend (kracht)voer of supplementen. Dit advies staat omschreven op de zak kruiden of je wordt hierover gebeld, ge-appt of gemaild.