Ewalia

Puur natuur

vrij van chemische conserveringsmiddelen en toegevoegde suikers…

Natuurlijk kruidenmengsels in vloeibare vorm, vrij van chemische conserveringsmiddelen of toegevoegde suiker! Houdbaar te maken zonder toevoeging van suiker of chemische conserveringsmiddelen. Omdat suiker vaak in een te hoge dosering in diervoeding wordt gebruikt en een negatief effect kan hebben op de gezondheid van dieren.

…Know-How…

De productie van op elkaar afgestemde kruidenmengsels als voedingssupplement is gebaseerd op traditionele kennis in combinatie met actuele wetenschappelijke inzichten en in samenwerking met dierenartsen.

snelle biologische beschikbaarheid…

Door de innovatieve, vloeibare doseringsvorm.

…innovatieve productie…

Bij de ontwikkeling van vloeibare kruidenmengsels zijn we erin geslaagd een complex, trapsgewijs productieproces te creëren dat zich duidelijk onderscheidt van een klassieke theebereiding of afkooksel. Daardoor worden de bestanddelen op milde wijze uit de kruiden gehaald.

gecertificeerde grondstoffen…

Er worden uitsluitend gecertificeerde kruiden gebruikt. De certificering van de kruiden wordt “farmacopee-kwaliteit” genoemd.
Gebruik van de beste grondstoffen met een minimum aan secundaire plantaardige bestanddelen.

vers bereide producten…

De sappen worden vers geproduceerd en verzonden. Langere opslag proberen wij altijd te vermijden.

Belangrijke aanvullende informatie

Ewalia vloeibare kruidenmengsels zijn voedingssupplementen voor paarden en huisdieren en GEEN geneesmiddelen! De toediening van deze producten vervangt nooit de behandeling door een dierenarts en het overeenkomstige gebruik van geneesmiddelen in geval van ziekte van het dier! Kruiden worden natuurlijk verschillende werkingen toegekend.
Als u een acuut ziek dier heeft, vertel uw dierenarts dan wat u uw dier op dit moment voert.